Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
Beach Run nieuwsbrief #3
Nog twee weken te gaan voor de Beach Run op vrijdag 18 juli tijdens het weekend van de Kyocera Beach Challenge! Ben jij er klaar voor? Ons advies: train nog een week goed door en zorg ervoor dat je erbij bent tijdens de parcoursverkenning aanstaande donderdag. Daarna is het geen gek idee om een week relatieve rust te houden, zodat je je uitgerust aan de start kunt verschijnen, ready to go, go, go...!
 
Parcoursverkenning
Sta jij straks goed voorbereid aan de start? De Beach Challenge organisatie biedt je hier in ieder geval alle mogelijkheden toe. Zo staat niet alleen het loopparcours online op onze website, maar staat er aanstaande donderdag 10 juli ook een parcoursverkenning op de planning. Om 19:30 uur starten groepen van verschillende niveaus vanaf de vuurtoren op het Deltaplein te Kijkduin. Je hoeft je hier niet voor aan te melden en kunt gewoon aanhaken bij de training donderdag. We hope to see you there!
 
Inschrijven mogelijk tot en met 13 juli
Heb je je nog niet ingeschreven? Twijfel niet langer en ga de uitdaging aan op dit mooie en uitdagende parcours door de duinen en over het strand. Inschrijven kan nog tot en met 13 juli, dus wacht niet te lang. Het aantal inschrijvingen loopt voorspoedig, dus het belooft een sportieve en gezellige avond te worden. Na je sportieve prestatie wacht je namelijk een leuke herinnering en een drankje na de finish. Ook voor muziek zal worden gezorgd. Een goede inluiding van het weekend zou ik zeggen, die je niet wil missen. Tot op 18 juli!
 
Beach Run en Beach Challenge mede mogelijk gemaakt door
De Beach Challenge kan niet worden georganiseerd zonder sponsoren. Eén van onze sponsoren, Westvliet-kantoorkamers, verhuurt kantoorruimte. Op bedrijventerrein Westvlietweg, in de omgeving van de snelwegen A4, A12 en A13, gelegen tussen Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk en omgeven door groen, bevindt zich Westvliet-kantoorkamers.nl. Aan de bovenverdieping van de Winkelhaak 77 zijn er volop huurmogelijkheden van 18,5 tot en met 75 m2. Door de gunstige ligging, de vele mogelijkheden op het gebied van kantoorfaciliteiten en de scherpe huurpijs is Westvliet-kantoorkamers.nl de oplossing voor elk type huurder. Op de website krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel 070-3073067.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Bussman verhuur
Nieuwenhuizen vlaggen & masten - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
MTBFUN - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin - Gotcha
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business
Westvliet kantoorkamers 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink