Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
Beach Run nieuwsbrief #2
Vrijdagavond 18 juli is de Beach Run. Voorgaande jaren was deze prestatiecrossloop met veel hoogteverschil over 5 km of 10 km al behoorlijk pittig te noemen. Maar dit jaar kun je nog wat meer verwachten. Het uitdagende parcours leidt je namelijk naar het hoogste punt van de duinen. Dat wordt flink bikkelen om boven te komen, en eenmaal boven spring je zo over in het mulle zand om verder te ploeteren. Zie jij jezelf dat al doen? Super gaaf en je hebt nog een maand om je goed voor te bereiden op het zware Beach Runparcours dwars door de duinen van Kijkduin. De start is om 19.00 uur op het strand. Tot dan!
 
Beach Run parcours bekend
Dit jaar zal het parcours van de run extra uitdagend zijn, met veel hoogtemeters en mul zand. Een extra must voor de die-hard offroad loper en een mooie uitdaging voor iedereen. Om je alvast de mogelijkheid te geven om je goed voor te bereiden en de concurrentie voor te zijn, kun je hier het parcours alvast bekijken.
 
Schrijf je in en WIN een strandhanddoek
Het weer is de laatste tijd niet heel voorspelbaar, maar als het ineens een mooie stranddag is, dan wil je toch klaar staan met deze geweldige strandhanddoek?! Schrijf je daarom in voor de Beach run vóór maandag 30 juni en je maakt kans op 1 van de 5 strandhanddoeken!
 
Lopen voor het goede doel?
Wil jij je sportieve prestatie koppelen aan het goede doel Oxfam Novib? Dat kan! Je kunt namelijk een sponsoractie starten via hun actieplatform en vervolgens heel gemakkelijk via bijvoorbeeld Facebook je vrienden informeren over je sponsoractie. Het project dat aan de Beach Run gekoppeld is, is een project voor kinderen in Somalië. In Somalië zijn veel kinderen ernstig ondervoeg. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij ook iets te eten hebben. Wanneer je interesse hebt om te lopen voor Oxfam Novib, stuur dan een e-mail naar Linda.Nalis@oxfamnovib.nl en je eigen actiepagina zal dan voor je worden aangemaakt. Ook als je vragen hebt over het doen van een sponsoractie, kun je bij Linda terecht.
 
Tijdwaarneming via MyLaps
Ook dit jaar zal de tijdwaarneming weer gedaan worden door MyLaps. Je kunt tijdens je inschrijving aangeven als je met je eigen chip wil lopen. Heb je geen eigen chip? Dan krijg je van ons een huurchip die je tijdens de wedstrijd gebruikt. Na de wedstrijd zijn de officiele uitslagen via het systeem van MyLaps razendsnel zichtbaar op onze website.
 
Flyers en posters Smiet Grafisch Totaal
Ook dit jaar worden de flyers en posters voor de Beach Run en de Beach Challenge weer gemaakt door de drukkerij Smiet Grafisch Totaal te Den Haag. Je kunt bij hen terecht voor allerlei drukwerk, advies en ook voor de uitwerking van ontwerpen.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Bussman verhuur
Nieuwenhuizen vlaggen & masten - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
MTBFUN - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin - Gotcha
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink