Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA Beach Challenge Nieuwsbrief #3

Beach Challenge Cross Triathlon: inschrijving mogelijk tot 19 juni en parcoursverkenningen

4 Juli is het zover! Zwemmen in de zee, mountainbiken door de puinduinen en hardlopen door het Westduinpark. Ook dit jaar ligt er een mooi uitdagend parcours op je te wachten waar iedereen aan zijn of haar trekken komt. Schrijf je nu in. Dit kan nog tot 19 juni a.s. Lees verder o.a. over de parcoursverkenningen.

 
Prijswinnaars ‘Schwalbe X-athlon Crosscircuit’

Onder de vroege inschrijvers zijn er door de sponsoren van het X-Athlon Schwalbe Cross Circuit mooie prijzen verloot.

De prijzen zijn:

  • Twee Schwalbe wedstrijdbanden met proefflacons Supreme black
  • Een met Supreme Black voorbehandelde 9 vit XT ketting (ter waarde van 35 euro) met een proefflacon Supreme black
  • Twee flacons Doc Bleu professional met een proefflacon Supreme black
De prijswinnaars zijn: Donald Straathof (wedstrijdband), Robert Mywaart (wedstrijdband), Stefan van Dongen (XT ketting), Jan vd Vlist (Doc Bleu) en Bob van Nuland (Doc Bleu)

De banden zijn 29" en de ketting 9 vit. Met een tijdig mailtje naar de circuitcoördinator (crosscircuit@triathlonbond.nl) kan er geruild worden voor 26" of 10 vit.

Veel plezier met jullie prijzen!

 
Dringende oproep: vrijwilligers gevraagd!

Een evenement als de Beach Challenge kan niet doorgaan met slechts een klein aantal vrijwilligers. Om deze reden willen we je vragen bij alle mensen in je netwerk, supportersschare, enz het aanmeldformulier onder de aandacht te brengen en te zorgen voor veel aanmeldingen. Vooral als parcourswachter heb je een prima gelegenheid om volop aan te moedigen. Ideaal dus voor supporters, die daarmee ook een T-shirt, lunchpakket en drankjes na afloop verdienen. We hebben de vrijwilligers heel hard nodig. Alvast heel veel dank!

 
Prijswinnaars ‘Beach Challenge Goody Bag’
Weet je het nog? Vroege inschrijvers voor de Beach Challenge maakten kans op een heuse ‘Beach Challenge Goody Bag’! Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend. Zij kunnen hun prijs – meld even dat je een prijs hebt - ophalen bij de inschrijfbalie tijdens de Beach Challenge.

De winnaars van de Beach Challenge Goody Bag zijn: Richard Gillebaard, Theo Zuidgeest, Anouska Stokvis, Naomi Ashton en Jaccoline Zilverentant. Veel plezier met jullie prijzen!

 
Team No Limits neemt de uitdaging aan!

Team No Limits is ambassadeur van het Revalidatiefonds en doet mee aan de cross triathlon en beach run. Zij willen bewijzen dat elke sport voor iedereen beschikbaar is, welke handicap je ook hebt. Al moet het met een prothese, monkey bars, krukken of andere hulpmiddelen. De teamleden hoefden dan ook niet lang na te denken om mee te doen aan de Beach Challenge. Lees verder

 
Uitgelicht: Rijswijkse Vuurwerkhal
De Beach Challenge kan niet worden georganiseerd zonder sponsoren. De Rijswijkse Vuurwerkhal is al in 1991 officieel gestart. De locatie waar het allemaal begon was in Rijswijk aan de Willem van Rijswijckstraat. Vanaf 2004 is de Rijswijkse Vuurwerkhal gevestigd aan de Koopmansstraat 5a in het industriegebied Plaspoelpolder te Rijswijk. Een belangrijke ontwikkeling was de uitbreiding van een veilige opslag voor consumentenvuurwerk. China Red is een van de merken die de Rijswijkse Vuurwerkhal voert en waarbij zij ook zelf een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van dit spectaculaire kwaliteitsvuurwerk. Verder voert de Rijswijkse Vuurwerkhal een eigen Orange Label en de VIP Premium Collection. Jaarlijks geeft de Rijswijkse Vuurwerkhal een demonstratie bij sportvereniging HPSV in het Zuiderpark. De Rijswijkse Vuurwerkhal is al jaren een belangrijke partner voor de Beach Challenge en verzorgt voor deelnemers en publiek op zaterdag 4 juli de afsluitende vuurwerkshow!

 
 
GO2 Sport Nutrition: de nieuwe sportvoeding sponsor Beach Challenge
Met trots kunnen we melden dat GO2 Sport Nutrition onze nieuwe partner is geworden. GO2 is uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken in de wereld van sportvoeding. De sportvoeding is zeer geschikt voor iedere serieuze sportbeoefenaar en voldoet aan de behoeften van veeleisende sporters zoals trailrunners, triatleten en wielrenners. Lees verder

Speciale BC-aanbieding:


Met dank aan onze trouwe sponsors en partners, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - NH Atlantic Hotel - Tuincentrum Ockenburgh - Beach Resort Kijkduin
Smiet Grafisch Totaal - Barning Telecom
Ons Strandhuys - Strandtent 14 - Hologic
Intro Uitzendbureau - Huna Camping & Outdoorshop
Ceil Con systeem plafonds - GO2 Sport nutrition

Powered by Pumpkin Editorial Services
 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Ons Strandhuys
Strandtent 14
Verboon Groep