Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA Beach Challenge Nieuwsbrief #2

Wedstrijdinformatie Kyocera Beach Challenge Cross Triathlon. Wellicht heb je al opgevangen dat het haast onmogelijk is om over het strand te fietsen. Elk jaar gaat de kwaliteit van het stuk strand waarover we fietsen achteruit. Na uitvoerige testen blijkt het dit jaar helaas niet meer doenlijk om al fietsend de oorspronkelijke afstand over het strand af te leggen. Je zult dan naast je fiets moeten gaan wandelen, en dat is voor de organisatie geen optie.

Wat in ieder geval blijft, is het ATB-parcours bij Kijkduin. De trappen en een klein stuk strand vormen nog altijd het huzarenstukje voor een mooie strandervaring en het blijft ook altijd een spectaculaire publiekstrekker!

Wij zijn druk bezig met het vinden van oplossing voor een even uitdagend equivalent voor het stuk strand. De besprekingen zijn in volle gang. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om hier definitief uitsluitsel over te geven. Houd Nieuwsbrief #3 in de gaten. We gaan er vanuit dat we dan uitsluitsel kunnen geven over de definitieve aanpassing van het ATB-parcours.

Meer informatie over de rest van het parcours vind je hier.

 
Inschrijving triathlonseries geopend
Schrijf je nu in voor een van volgende afstanden: short, long, XL of de trio-serie en win een goody bag! In Nieuwsbrief #3 maken we de winnaars van de goody bag bekend.

Vroege inschrijvers komen in aanmerking voor mooie prijzen die ter beschikking worden gesteld door het X-Athlon Schwalbe Cross Circuit. In de volgende nieuwsbrief en op de website zullen de winnaars van de volgende prijzen bekend worden gemaakt.

  • 2 Wedstrijdbanden* van Schwalbe met proefflacons Supreme black kettingwax
  • Een met Supreme Black voorbehandelde 9 vit* XT ketting (ter waarde van 35 euro) en een proefflacon Supreme black
  • 2 Flacons Doc Bleu professional en een proefflacon Supreme black
*De banden zijn 29" en de ketting 9 vit. Met een mailtje naar de circuitcoördinator (NTB website) kan er geruild worden voor 26" of 10 vit.

 
Helden gezocht: help mee en meld je aan als vrijwilliger!

Onze vrijwilligers zijn zeer belangrijk! Ieder jaar werken ruim 150 mensen mee om de Kyocera Beach Challenge tot een succes te maken. We hebben vooral veel hulp nodig op het fietsparcours, bij het parc fermé, de finish zone en tijdens de zeezwemprestatietocht op zaterdag 4 juli. Ook op vrijdag 3 juli kunnen we tijdens de Run2Day Beach Run jouw hulp goed gebruiken. Iedere vrijwilliger krijgt een herinneringsshirt. En uiteraard zorgen wij voor eten en drinken. Lijkt het je leuk om mee te komen helpen? Meld je hier aan

 
 
KYOCERA Document Solutions wederom Premium Sponsor
De Beach Challenge kan niet worden georganiseerd zonder sponsoren. KYOCERA Document Solutions is wereldwijd een vooraanstaande leverancier van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen en fabrikant van printers en multifunctionals voor de zakelijke markt. KYOCERA Document Solutions maakt deel uit van een groot, financieel krachtig industrieel conglomeraat, KYOCERA Corporation. Deze wereldwijd opererende organisatie heeft een toonaangevende Research & Development afdeling, wat de continue innovatie van producten bevordert en de continuïteit waarborgt. KYOCERA is een bijzondere onderneming, met een onderscheidende visie die economie en ecologie combineert. Deze filosofie is terug te vinden in iedere tak waarin KYOCERA actief is: industriële keramische producten, halfgeleiders, zonnecellen voor het opwekken van energie, keramische onderdelen voor medische apparatuur, evenals juwelen, mobiele telefonie, printers en multifunctionals. KYOCERA is in Nederland actief betrokken bij sport: naamgever van het KYOCERA Stadion in Den Haag, shirtsponsor van ADO Den Haag Vrouwen en de KYOCERA Beach Challenge.

 
 
Bakkerij Borsboom verzorgt heerlijke catering
Ook dit jaar steunt de catering van Bakkerij Borsboom de KYOCERA Beach Challenge. Borsboom Banket & Catering is al decennia lang een begrip in de Haagse Vruchtenbuurt e.o. Henk Borsboom begon zo’n 80 jaar geleden op de hoek Pippelingstraat/Sterappelstraat in de garage met de bakkerij, Nu, na vele jaren en diverse verbouwingen, is de bakkerij uitgegroeid tot een modern bedrijf waar de banketbakkers haar klanten dag voorziet van vers gebak, koek, chocolade, hapjes, belegde broodjes en salades. Daarnaast verzorgen ze ook heerlijke catering, waar wij ook dit jaar gebruik van mogen maken.

Met dank aan onze trouwe sponsors en partners, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - NH Atlantic Hotel - Tuincentrum Ockenburgh - Beach Resort Kijkduin
Smiet Grafisch Totaal - Barning Telecom
Ons Strandhuys - Strandtent 14 - Hologic
Intro Uitzendbureau - Huna Camping & Outdoorshop
Ceil Con systeem plafonds - GO2 Sport nutrition

Powered by Pumpkin Editorial Services
 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Ons Strandhuys
Strandtent 14
Verboon Groep