Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA Beach Challenge nieuwsbrief #4
Nog twee weken te gaan voor de Beach Run en de Zeezwem prestatietocht op vrijdag 18 juli en de Kyocera Beach Challenge triathlon op zaterdag 19 juli! Ben jij er klaar voor? Ons advies: train nog een week goed door en dan is het geen gek idee om een week relatieve rust te houden: beetje fietsen, beetje lopen en/of beetje zwemmen, maar niet meer te hard en te lang in die laatste week. Loop je spullen nog eens na, denk na over wat je in je bidon gaat doen, vergeet je teiltje niet en stapel nog flink wat koolhydraten, zodat je uitgerust aan de start kunt verschijnen, ready to go, go, go...!
 
Parcoursverkenning
Wil jij het bikeparcours een keer verkennen? Of het loopparcours? Of wil je met een groep zwemmen in de zee? Dat kan! Er worden de komende week namelijk verschillende parcoursverkenningen gegeven. Dus doe er je voordeel mee, en kom naar (één van) de volgende parcoursverkenningen:
  • Looptraining donderdag 10 juli. Start: 19:30 uur Vuurtoren Deltaplein Kijkduin
  • Zwemtraining vrijdag 11 juli. Start: 19.00 uur verzamelen bij de Reddingsbrigade (strandopgang rechts vanaf Kijkduin Deltaplein)
  • MTB training zaterdag 12 juli. Start: 09:30 uur op de parkeerplaats tegenover Restaurant De Haagsche Beek. Machiel Vrijenhoeklaan 175, 2555 NA Den Haag
Aanmelden is niet nodig!
 
Starttijden Beach Challenge
Een triathlon vergt altijd veel voorbereiding. Wat extra informatie kan daarom nooit kwaad. Hieronder een duidelijk overzicht van de starttijden per serie en ook de uiterlijke tijd dat je je kunt melden voor inschrijving. En niet onbelangrijk, de tijden van de prijsuitreikingen.
Za 19 juli Starttijd Uiterlijke meldtijd Eerste finisher Prijsuitreiking overall
Short 14:30 13:45 15:30 16:30
Long 15:15 14:30 17:15 18:15
XL 16:45 16:00 18:45 19:45 *
Trio 16:45 16:00 18:45 19:45
* De prijsuitreiking van de leeftijdscategorieën (alleen XL) zal om 20.45u plaatsvinden.
 
Inschrijven mogelijk t/m 13 juli
Heb je je nog niet ingeschreven? Twijfel niet langer en schrijf je in voor één van de verschillende afstanden van de Beach Challenge.Het aantal inschrijvingen loopt voorspoedig, dus het belooft weer een sportief en gezellig weekend te worden. Na je sportieve prestatie wacht je ook een leuke herinnering en een drankje na de finish. Ook voor muziek zal worden gezorgd. En zoals ieder jaar, zal er weer genoeg publiek aan de kant staan om je aan te moedigen.
 
Kids Challenge
Houd jij wel van een beetje avontuur en hardlopen over het strand? Dan is de Kids Challenge iets voor jou! De Kids Challenge is een hindernisloop voor kinderen van 4 tot 16 jaar met een mooie uitdaging aan het einde van de loop! Houd jij van rennen, klimmen, klauteren, water en springen op een luchtkussen? Dan is dit echt iets voor jou! Je strijdt tegen kinderen van je eigen leeftijd. Voor iedereen is er een ook een leuke herinnering als je over de finish komt. De Kids Challenge is op zaterdag 19 juli en start om 11:00uur met kinderen in de leeftijd van 9-16 jaar. Om 11:45uur zullen de kids van 4 -8 van start gaan. En papa's en mama's mogen natuurlijk ook mee rennen!
Doe jij ook mee? Schrijf je dan nu in via www.beach-challenge.nl!
 
Beach Run en Beach Challenge mede mogelijk gemaakt door
De Beach Challenge kan niet worden georganiseerd zonder sponsoren. Eén van onze sponsoren, Westvliet-kantoorkamers, verhuurt kantoorruimte. Op bedrijventerrein Westvlietweg, in de omgeving van de snelwegen A4, A12 en A13, gelegen tussen Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk en omgeven door groen, bevindt zich Westvliet-kantoorkamers.nl. Aan de bovenverdieping van de Winkelhaak 77 zijn er volop huurmogelijkheden van 18,5 tot en met 75 m2. Door de gunstige ligging, de vele mogelijkheden op het gebied van kantoorfaciliteiten en de scherpe huurpijs is Westvliet-kantoorkamers.nl de oplossing voor elk type huurder. Op de website krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel 070-3073067.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Bussman verhuur
Nieuwenhuizen vlaggen & masten - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
MTBFUN - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin - Gotcha
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business
Westvliet kantoorkamers 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink