Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA Beach Challenge nieuwsbrief #3
Hoe staat het met de voorbereiding voor de KYOCERA Beach Challenge of de Beach Run? Ben je er al helemaal klaar voor? Het weer zit in ieder geval erg mee. De temperatuur van het zeewater is heerlijk en ook het loop- en fietsparcours ligt er goed bij. Wij kijken nu al uit naar het weekend van 18 en 19 juli, en hopelijk jij ook natuurlijk!
 
Schrijf je in en WIN een strandhanddoek
Wat is een stranddag zonder een geweldig mooie en grote strandhanddoek? Dat willen we natuurlijk allemaal winnen. Schrijf je daarom in voor de Beach run vóór maandag 30 juni en je maakt kans op 1 van de 5 strandhanddoeken! Na de Beach Run op vrijdag 18 juli is er voor iedere deelnemer een leuke herinnering. Daarnaast staat er voor jou een gratis drankje klaar aan te bar. Het belooft zeker een gezellige avond te worden! Let op: de inschrijving voor de Run en de series van de Beach Challenge sluit op zondag 13 juli.
 
Inschrijving zeezwemprestatietocht geopend!
Laat de chloorlucht achter je en plons in het zilte nat voor een mooie zeezwemprestatietocht! Honderdduizenden mensen trekken wekelijks hun baantjes in een zwembad. Een enkele fanatiekeling doet daarnaast mee met buitenwater zwemwedstrijden. Voor jou als recreatieve zwemmer zijn er weinig mogelijkheden om op een georganiseerde wijze een zwemprestatietocht in de vrije natuur te doen. Laat staan in de Noordzee. Wij bieden jou die mogelijkheid nu wel! En wel op vrijdag 18 juli om 18:00. Schrijf je nu in!
 
Azivo weer aan de start van de Kids Challenge
Azivo, de zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio, steunt ook dit jaar weer de Beach Challenge, en wij steunen hun beleid om kinderen meer in beweging te krijgen. Ook dit jaar staan zij weer met een groot aantal kinderen aan de start van de Kids Challenge om hen kennis te laten maken met sport en spel.
 
AA trekt jou over de finish!
Strand, zee en duinen maken deel uit van het schitterende en ruige parcours van de KYOCERA Beach Challenge Cross triathlon in en rond de Haagse badplaats Kijkduin. Zwemmen in zee, fietsen over strand, door duinen en over paardenpaden en ten slotte hardlopen over strand en door duinen. Zeestroming en golfslag, harde zeewind, zuigend zand, mulle strand op- en afgangen zorgen voor een zware wedstrijd. Durf jij de uitdaging aan? Natuurlijk durf jij de uitdaging aan! En het gaat lukken ook, want ook dit jaar zorgt AA-drink weer voor de nodige verfrissing tijdens en na de wedstrijd.
 
Helden gezocht
Ook voor dit jaar zijn wij op zoek naar veel enthousiaste personen die ons mee willen helpen om de wedstrijd mogelijk te maken. Help ons mee om het evenement soepel te laten verlopen en meld je aan als vrijwilliger! Als vrijwilliger krijg je van ons een herinnerings T-shirt en voor eten en drinken wordt ook gezorgd.
Zouden jullie ook familie, vrienden en collega's warm willen maken om te komen helpen? We hebben vooral veel hulp op het fietsparcours en bij de finish nodig.
Als je zelf meedoet aan de Beach Challenge, kun je ons ook bijstaan: vrijdag 18 juli met opbouwen, de beach run en het zeezwemmen, zaterdag 19 juli bij de kinderactiviteiten en zondag 20 juli met afbouwen. Natuurlijk zullen de RTC'ers langs het parcours je dan extra hard aanmoedigen! Schrijf je nu in om te helpen op vrijdag 18 juli of zaterdag 19 juli.
 
Like ons op Facebook
Via onze Facebook pagina houden we je graag op de hoogte van de definitieve parcoursen, het weerbericht en andere leuke acties. Like ons op Facebook, zodat je altijd goed bent voorbereid op je wedstrijd.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Bussman verhuur
Nieuwenhuizen vlaggen & masten - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
MTBFUN - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin - Gotcha
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink