Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA Beach Challenge nieuwsbrief #2
Start jij in een van de series van de KYOCERA Beach Challenge Cross triathlon of ben je dat van plan? Dan ben je vast al volop in training en aan het zwemmen, mountainbiken en hardlopen in de omgeving van Kijkduin en de Puinduinen. De afgelopen tijd was het heerlijk weer om lekker buiten te trainen. Maar ook als het regent train jij natuurlijk door. Je weet immers maar nooit wat voor weer het wordt op D-day en dan ben jij vast op alles voorbereid. Succes met je trainingen en tot ziens op 19 juli!
 
Parcoursen en starttijden KYOCERA Beach Challenge
Nog 8 weken en dan vindt de KYOCERA Beach Challenge weer plaats. Op vrijdag starten we met een zeezwemtocht en de Beach Run (5 en 10 km). Je kunt dus alvast besluiten om het zwemparcours of het loopparcours te gaan verkennen. De inschrijving voor de zeezwemtocht gaat zeer binnenkort open. Houd hiervoor ook onze Facebook pagina in de gaten! De wedstrijd zelf start op zaterdag 19 juli. De inschrijvingen verlopen voorspoedig en voor sommige afstanden zijn er nog maar een paar plekken. 
Dus wil je meedoen schrijf je dan snel in! Lees verder...
 
Schrijf je in en WIN: mooie prijzen beschikbaar gesteld door het X- Athlon circuit!
De KYOCERA Beach Challenge maakt ook dit jaar onderdeel uit van het X-Athlon Circuit, waar het gehele jaar door prijzen worden verloot. Wanneer je je inschrijft vóór 1 juni (as. zondag!) dan maak je kans op één van de volgende mooie prijzen:
  • 2 wedstrijdbanden van Schwalbe
  • Een met Supreme Black voorbehandelde 9 vit XT ketting
  • 2 flacons Doc Bleu professional
Lees verder...
 
Inschrijving Kids Challenge geopend!
Ook dit jaar is er weer de Kids Challenge, een uitdagend hindernisparcours voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Schrijf je nu snel in voor de Kids Challenge, want onder de eerste 30 inschrijvers verloten wij 5 mooie wielershirts! VEEEEL KANS dus! Kijk hier voor meer informatie
 
Bakkerij Borsboom verzorgt heerlijke catering
Ook dit jaar steunt de catering van Bakkerij Borsboom de KYOCERA Beach Challenge. Borsboom Banket & Catering is al decennia lang een begrip in de Haagse Vruchtenbuurt e.o. Henk Borsboom begon zo’n 80 jaar geleden op de hoek Pippelingstraat/Sterappelstraat in de garage met de bakkerij, Nu, na vele jaren en diverse verbouwingen, is de bakkerij uitgegroeid tot een modern bedrijf waar de banketbakkers haar klanten dag voorziet van vers gebak, koek, chocolade, hapjes, belegde broodjes en salades. Daarnaast verzorgen ze ook heerlijke catering, waar wij ook dit jaar gebruik van mogen maken.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de KYOCERA Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA Document Solutions
GEMEENTE DEN HAAG
Rijswijkse Vuurwerkhal - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Bussman verhuur
Nieuwenhuizen vlaggen & masten - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
MTBFUN - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin - Gotcha
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business 

Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink