Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
KYOCERA verbindt naam aan WK Cross Triathlon Den Haag
De Beach Challenge organisatie heeft naast de steun van de gemeente Den Haag en de Nederlandse Triathlon Bond nu ook een grote partner uit het bedrijfsleven aan zich gebonden. Als hoofdsponsor heeft KYOCERA Document Solutions Nederland zijn naam verbonden aan de Beach Challenge en het wereldkampioenschap Cross Triathlon dat op 13 juli in Kijkduin gehouden wordt. Lees verder...
 
Vroege vogelkorting
Iedereen die inschrijft én betaalt vóór 1 mei 2013 krijgt korting op het inschrijfgeld. Die korting begint bij 3 euro voor de Short en 5 euro voor de Long of Trio, en loopt op tot wel 10 euro bij inschrijving voor de WK age-groupscategorie. Bovendien verloten we onder de vroege inschrijvers twee Schwalbe wedstrijdbanden (naar keuze 26″ of 29″), twee flacons “doc bleu” (tegen lekrijden), een XT ketting met Supreme Black smeermiddel, drie flacons Supreme Black en twee bidonpakketten van PowerBar.
 
Beach Challenge cursus gestart
Speciaal voor sporters die goed voorbereid mee willen doen aan de Kyocera Beach Challenge, organiseert duursportvereniging RTC Den Haag een triathloncursus. De 33 deelnemers aan deze cursus gaan de komende weken fanatiek aan de slag met alle onderdelen van de triathlon. Over de kick off schreef een van de deelnemers een verslag.
 
Marco Hoogenraad terug in Kijkduin
De 46-jarige triatleet Marco Hoogenraad, vorig jaar tijdens de Beach Challenge nog zeer ongelukkig gevallen op de trappen bij Kijkduin, komt dit jaar terug naar de plaats des onheils. De trappen laat hij dit keer echter links liggen. Op uitnodiging van de organisatie zal de sympathieke Rijswijker op donderdag 11 juli deelnemen aan de zeezwemtocht van drie kilometer. Deze wedstrijd past prima als voorbereiding op zijn eerste hele triathlon: de Challenge Almere-Amsterdam. Lees verder...
 
Drankvoorziening
De drankverzorging tijdens de triathlon en de overige Kyocera Beach Challenge onderdelen wordt aangeboden door onze sponsor AA-Drink. Tijdens het lopen is er AA-Drink Iso-Lemon verkrijgbaar, en voor alle deelnemers is er een AA energy gel met ribose en een flesje AA-Drink Iso-lemon bij de finish. Zorg zelf voor je drinken tijdens het mountainbiken.
 
Dexter Wessel heeft een droom: Diaz brothers naar WK (vervolg)
In de vorige nieuwsbrief hadden we het er al over - nu heeft Dexter een oproep gedaan om zijn idool Nick Diaz over te halen mee te doen met het Kyocera WK Cross Triathlon. Filmpje!

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de Kyocera Beach Challenge mede mogelijk maken!

KYOCERA
GEMEENTE DEN HAAG
CUBE - AA-Drink
Azivo - BORSBOOM BANKET

Verboon groep - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Van den Bos - grafisch ontwerp buro
Easy Washer - XEndurance - Annatommie
NH Atlantic Hotel - JOOP GARDIEN INTOOLS
Rijswijkse Vuurwerkhal - MTBFUN
Wall $treet - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin
Smiet Grafisch Totaal - Link Sport Marketing Business 

ITU
Kyocera Document Solutions
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Azivo Health Care Insurances
AA-drink