Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
Inschrijvingen geopend!
De inschrijving voor de triathlon, de Beach Run, het Cube MTB Beach Criterium en de zeezwemprestatietocht zijn inmiddels geopend. Nederlandse en buitenlandse WK age-groupers kunnen zich via de website inschrijven voor hun serie. Vroege vogels krijgen een flinke korting en maken kans op aantrekkelijke verlotingsprijzen! Lees verder...
 
Verblijfsmogelijkheden
Het NH Atlantic hotel is het evenement hotel van de Beach Challenge. NH Atlantic is het enige hotel dat direct aan het evenemententerrein ligt en mede daardoor een uitstekende plek om te verblijven. Voor deelnemers aan de Beach Challenge zijn speciale tarieven gemaakt. Wacht niet te lang met boeken want de verwachting is dat het hotel snel volgeboekt is!
 
Ondertekening contract startschot WK-traject
In november tekende sportwethouder Karsten Klein namens de gemeente Den Haag het contract met de International Triathlon Union voor het Wereldkampioenschap Cross Triathlon in Kijkduin. Ook de voorzitter van de Nederlandse Triathlon Bond Henk van Lint en Frank Hamelink van het organisatiecomité zetten hun handtekening. Lees verder...
 
NOS Studio Sport is erbij!
Eind december hebben we samen met de NTB in Hilversum een gesprek gehad met de hoofdredacteur van NOS Studio Sport. Daar kregen we de toezegging dat het WK in het uitzendschema van NOS Studio Sport op zaterdag 13 juli 2013 wordt opgenomen.
 
Dertig nationaliteiten verwacht op het WK
Vorig jaar stonden deelnemers uit 16 verschillende Europese landen aan de start van het EK. Dit jaar, bij het WK, mikken we op 30 nationaliteiten. We hebben al informatieverzoeken ontvangen van de nationale bonden van Nieuw-Zeeland, Australië, de VS en Singapore. Sommige landen houden zelfs selectiewedstrijden voor de age-groupers. Een mooi signaal was er van regerend wereldkampioen Conrad Stolz. De Zuid-Afrikaan twitterde na het bekend worden van Den Haag als de WK locatie "I already marked July 13, 2013 in my calender - Holland, hier kom ons!".
 
Spetterende afsluiting WK
Beach Challenge sponsor De Rijswijkse Vuurwerkhal beleefde de afgelopen jaarwisseling het jaarlijkse vuurwerkhoogtepunt. Met een crew van 40 medewerkers werd de hele regio weer van mooie ‘cakes’, Bengaalse potten en Chinese rollen voorzien. Dankzij de grootste opslag van Zuid-Holland is er gelukkig nog genoeg op voorraad om zaterdagavond 13 juli weer een groots afsluitend vuurwerk te presenteren.

Met dank aan onze trouwe sponsors, die de Beach Challenge mede mogelijk maken!

GEMEENTE DEN HAAG
CUBE - JOOP GARDIEN INTOOLS
SMIET OFFSET - BORSBOOM BANKET

De airco dokter - Azivo - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Annatommie - Sparxx
Staedion - Easy Washer - XEndurance
NH Atlantic Hotel - AA-Drink - Rijswijkse Vuurwerkhal
Wall $treet - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin
Meeuwisse MBB Beheer - Link Sport Marketing Business 

ITU
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket