Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
Cross-Off bepalend voor definitieve selectie EK

Op zaterdag 10 juni vond onder apocalyptische omstandigheden de cross-off in Kijkduin plaats op het parcours van het EK. Deze cross-off was noodzakelijk om de overgebleven selectieplaatsen vast te stellen. Bij de mannen eiste Bert Flier de beschikbare plek op, terwijl Saskia Elemans de laatste vrouw was die zich voor de selectie plaatste. Lees verder.

 
16 Nationaliteiten aan de start
Met bijna 200 atleten uit zestien verschillende landen aan de start zijn de streefaantallen voor de organisatie wat betreft de EK deelnemers ruimschoots gehaald. De vlaggen van AUT, BEL, BUL, CRO, CZE, ESP, EST, FRA, GBR, GER, HUN, IRL, ITA, NED, RUS en SVK zullen wapperen bij de ETU Cross Triathlon European Championships. De deelnemerslijsten voor het EK vind je op de ITU site. Totaal komen er bij de Fortress Beach Challenge dit jaar zo'n 1000 atleten in actie.
 
Parcoursverkenningen
Virtueel hebben veel deelnemers via de filmpjes op onze Facebookpagina de parcoursen al kunnen verkennen. Begin juli zijn er ook nog vier momenten om alle parcoursen onder begeleiding van de RTC Den Haag trainers "live" te verkennen. Lees meer.
 
Gewijzigde starttijden en programmaboekje
Om alle deelnemers bijtijds binnen te hebben om van het schitterende vuurwerk op zaterdagavond te genieten, hebben we de starttijden van de EK Age Groups en de recreatieve Long triathlon een half uur vervroegd. Kijk hier voor het definitieve programma. Het programmaboekje met alle info over het uitgebreide EK programma en andere relevante informatie staat op de website en is als PDF te downloaden.
 

Met dank aan onze sponsors, die de Fortress Beach Challenge mede mogelijk maken!

FORTRESS
GEMEENTE DEN HAAG
CUBE - JOOP GARDIEN INTOOLS
SMIET OFFSET - BORSBOOM BANKET

De airco dokter - Azivo - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Annatommie - Sparxx
Staedion - Easy Washer - XEndurance
NH Atlantic Hotel - AA-Drink - Rijswijkse Vuurwerkhal
Wall $treet - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin 

Fortress
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Smiet Offset