Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.
Beach Challenge website
 
Nederlandse EK selectie bekendgemaakt

De Nederlands selectie Elite, U23 en Junioren voor het EK Cross Triathlon is door de NTB bekend gemaakt. Enkele posities zijn nog niet vast - hiervoor wordt via een "cross off" nog gestreden op het strand van Kijkduin! De selectie gaat zich in juni gedegen voorbereiden met een trainingsstage op locatie.

 
EK herinnering

Wil jij ook zo’n mooie EK fietsshirt?De EK herinnering is bekend: alle EK-deelnemers krijgen een prachtig wielershirt! Ook deelnemers aan de recreatieve triathlon of een ander Beach Challenge onderdeel kunnen dit shirt aanschaffen voor een gereduceerde prijs van €29,95. Wacht niet te lang want de voorraad is beperkt!

 
Parcoursen
Loopparcours Strand en duinen zijn altijd in beweging. Dit levert ook dit jaar parcours wijzigingen op waarbij de opvallendste is dat er op de lange afstand (EK en long) drie ronden gefietst en drie ronden gelopen wordt ipv twee. Het EK junioren, de paratriathlon en de short afstand bestaan uit twee fiets- en twee looprondes. Klik hier voor recente foto's van het prachtige loopparcours door het natuurgebied Westduinpark!
- EK parcours
- recreatieve triathlon parcours
 
Meehelpen? Graag!
Meehelpen? Graag!Een evenement als de Beach Challenge is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers. We doen daarom een dringend beroep op iedereen om als het kan een bijdrage te leveren. Doe je zelf mee, vraag dan familie of vrienden die je komen aanmoedigen om als vrijwilliger mee te draaien, dat is prima te combineren. Doe je zelf niet mee, meld je dan aan als vrijwilliger en help mee de Beach Challenge mogelijk te maken!
 
X-Athlon verloting

Onder de vroege inschrijvers zijn weer een aantal X-Athlon prijzen verloot. De prijswinnaars zijn:
Schwalbe band: Cilia Swinkels uit Den Haag en Guido Wüner uit Breda
XT ketting/Supreme Black: Jan van de Pol uit Veenendaal en Wouter van Onzenoort uit Den Helder
Doc Blue: Antoon Ensing uit Amsterdam en Hendrik Venema uit Nijmegen
Powerbar bidonpakket: River Diephuis uit Den Haag en Sanne de Jong uit Deventer
Alle prijswinnaars kunnen hun prijs voor de wedstrijd afhalen bij het wedstrijdsecretariaat.

 
Schrijf nu in!

De inschrijving voor de Long en de Trio is al voor meer dan 2/3 vol. Wil je meedoen schrijf je dan snel in; er zijn nu nog ruim 40 plaatsen maar vol=vol!
Heb je ingeschreven voor het EK? Dan kun je gratis meedoen met het Beach Criterium op woensdag of de zeezwemtocht op donderdag. Inschrijven is wel noodzakelijk!

 
Blessures of klachten?

annatommieOm blessurevrij te blijven, werkt de Fortress Beach Challenge samen met annatommie – centra voor orthopedie, MRI en fysiotherapie. Heb je vragen of klachten dan kan je langskomen op de gratis inloopspreekuren fysiotherapie. Daarnaast zal annatommie op 14 juli aanwezig zijn om deelnemers te begeleiden bij de voorbereiding zoals het aanbrengen van tape, voor vragen of klachten. Voor een snelle diagnose en een goede behandeling kun je direct terecht bij het hecht team van ervaren sportfysiotherapeuten, radiologen en orthopeden gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van sportklachten!

 

Met dank aan onze sponsors, die de Beach Challenge mede mogelijk maken!

FORTRESS
GEMEENTE DEN HAAG
CUBE - JOOP GARDIEN INTOOLS - HTM
SMIET OFFSET - BORSBOOM BANKET

De airco dokter - Azivo - Van der Hoeven Milieuservice
Run2Day Den Haag - Annatommie - Sparxx
Staedion - Tom Schouten Wielersport - Easy Washer
NH Atlantic Hotel - AA-Drink - Rijswijkse Vuurwerkhal
Wall $treet - Tuincentrum Ockenburgh - Hollandvis
Maessen Tenten - Beach Resort Kijkduin 

Fortress
Gemeente Den Haag
Cube
Borsboom Banket
Smiet Offset
HTM