Beach Challenge wordt FUSION Beach Challenge

De Stichting Beach Challenge is zeer verheugd in 2017 een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. Met ingang van 2017 breidt het gerenommeerde FUSION zijn partnerschap met de Beach Challenge uit als hoofdsponsor. Voortaan is het daarmee FUSION Beach Challenge. FUSION is een Deens merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige functionele sportkleding voor Triathlon, Fietsen en Hardlopen. Fusion onderscheidt zich door middel van innovatief gebruik van hoogwaardige technische materialen voor duurzame, functionele en geavanceerde sportkleding.

Fusion heeft een goede naam verworven op het gebied van multisport. Bij duursporters staat Fusion op eenzame hoogte, eenmaal gedragen nooit meer iets anders. Fusion is uitgegroeid tot marktleider in Scandinavië en begint ook zijn populariteit te verhogen in andere Europese landen zoals België en Nederland.

De samenwerking met Raidlight krijgt een vervolg voor de Beach Run, powered by Raidlight. Het Franse merk Raidlight levert hoogwaardige uitrusting voor trailrunning tot op het hoogste niveau: schoenen, kleding, rugzakken en drinksystemen. De Haagse duinen lenen zich uitstekend voor trailrunning, een mooie basis voor samenwerking met de FUSION Beach Challenge.

Inschrijven voor de FUSION Beach Challenge en de Beach Run powered by Raidlight kan vanaf 1 januari 2017 of zeer kort daarna, op  www.beach-challenge.nl

Hou de website, twitter en facebook in de gaten!

fusion_beach_challenge

Foto: Ronald de Graaf (Fusionstore Den Haag) en Wijnand Heijnen (Stichting Beach Challenge)